Endelig tilbake i borettslagsgjengen
Siden mars 2020 har Paul Hagen jobbet i konsernets 6 av 11 selskaper. Nå er han tilbake i borettslagsgjengen i Unik VVS og er den eneste som kan skilte med arbeidserfaring fra mer enn halvparten av selskapene i Allier Gruppen.

Endelig tilbake i borettslagsgjengen

Endelig tilbake i borettslagsgjengen 450 600 Alliernytt

Jeg har fått en bedre forståelse for hvem Allier Gruppen er og hvordan de andre selskapene tenker og jobber. Det har vært lærerikt og kjekt å bli kjent med nye kollegaer.

Bilde av Paul Hagen rørlegger da han var BAS i Lyngfaret

Paul Hagen har i løpet av det siste året fått testet både egne evner og tålmodighet. Da Smiberget borettslag var overlevert var det mange prosesser på gang, men ingen kontrakt signert. Løsningen ble utleie til søsterselskaper i Allier Gruppen. Siden mars i fjor har han vært utleid til Rørhab,Monsen Elektro, AOG Bygg og Bad.no.

– Man har godt av å prøve forskjellige ting. Mestringsfølelsen når man tar utfordringen, den er givende.  Hos bad.no hentet jeg nye produkter inn i systemet og skrev produktbeskrivelser til nettbutikken. Da fikk jeg testet excel-kunnskapene mine, sier han med et skjevt smil. – Det tok litt tid å sette seg inn i det, men når det først løsnet følte jeg meg produktiv og dagene ble mer givende. Det som var mest uvant var å sitte på pc hele dagen.  

Faglig og personlig utvikling – viktig for trivsel og resultater

Paul begynte som lærling hos AOG i 2014. 4 år senere bestod han svenneprøven og året etter fikk han sin første BAS-rolle på Lyngfaret borettslag. 

Det er et stort ansvar for en relativt fersk rørlegger, men han løste det på en svært god måte.  

– Paul viste oss tidlig at han er en kar vi kan stole på. Han går ikke hjem før jobben er gjort og om andre fag trenger hjelp er det lett å spørre han. Helge Olsen, daglig leder i Unik VVS,  er full av lovord. – En slik innstilling forsterker lagfølelsen og er gull verdt for miljøet i denne type prosjekter. I tillegg  forstår han hvor viktig det er at beboerne ivaretas på en god måte.  På dette området er han et naturtalent, Paul bryr seg om medmennesket og står på til jobben er gjort.  

Å skape et godt arbeidsmiljø er alfa og omega

Selv mener Paul den viktigste oppgaven som BAS er evnen til å gjøre de rundt seg bedre ved hjelp av god tilrettelegging, planlegging og god dialog med egne og andre fag.  – Å skape et godt miljø på arbeidsplassen er alfa omega. Har folk det bra på jobb og føler en form for både faglig og personlig utvikling, så er det vinn-vinn for alle parter. For egen del trekker han frem Helge, Roger, Jan, Kim og Thomas som viktig for hans egen faglige utvikling. – De har gitt meg nye utfordringer og latt meg gjøre feil. Jeg hadde ikke vært i nærheten av å være en like god BAS uten dem.  

Veldig behagelig og veldig kjekt å se gamle kjente. Og ikke minst motiverende med tanke på de to prosjektene vi har nettopp har vunnet !

Paul Hagen om å være tilbake i borettslagsprosjektene

Endelig “hjemme” igjen 

-Foruten Prestestien, har jeg vært med på nesten alle borettslags-prosjektene siden jeg var fersk lærling. Jeg føler veldig eierskap til det. Så jeg er veldig glad for at å være tilbake sammen med borettslagsgjengen.  

  • Navn: Paul Edgar Hagen

    Stilling: Rørlegger, BAS

    Ansatt: Unik VVS, borettslagsavdelingen

    Aktuell: Har jobbet i 6 av Allier Gruppens 11 selskap siden mars 2020. Er nå tilbake i Unik VVS i Team Ortuvann.