Bilde av prosjektlederne
Totalentreprenør for drømmehytte på Voss 2560 1920 Alliernytt

Totalentreprenør for drømmehytte på Voss

Jan Rune Velsvik, prosjektleder i AOG Bygg er klar for oppstart av totalentreprisen på hytteprosjektet på Voss. Sammen med Roy Cato Jørgensen fra Sotra Rør og Ørjan Hagatun fra Monsen Elektro står de i spissen for oppføringen av hyttemodellen Sletthø, på vegne av BoligKonsept.

Bilde av ny lærling i Sotra Rør
Sebastien Daae-Hansen, ny lærling hos Sotra Rør 750 1334 Alliernytt

Sebastien Daae-Hansen, ny lærling hos Sotra Rør

Sebastien Daae-Hansen (17 år) gjorde så godt inntrykk da han var i praksis som rørlegger hos Sotra Rør, at han fikk tilbud om læreplas. Det takket han selvfølgelig ja til.

Bilde av Paul Hagen rørlegger da han var BAS i Lyngfaret
Endelig tilbake i borettslagsgjengen 450 600 Alliernytt

Endelig tilbake i borettslagsgjengen

Jeg har fått en bedre forståelse for hvem Allier Gruppen er og hvordan de andre selskapene tenker og jobber. Det har vært lærerikt og kjekt å bli kjent med nye kollegaer. Paul Hagen har i løpet av det siste året fått testet både egne evner og tålmodighet. Da Smiberget borettslag var overlevert var det mange…

Bilde av boligmodellen Aragona
Nytt boligprosjekt for AOG Bygg 2560 1097 Alliernytt

Nytt boligprosjekt for AOG Bygg

Nytt boligprosjekt for AOG Bygg, blir totalentreprenør på oppføring av ny enebolig på vegne av BoligKonsept.

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av Østre Sælemyr borettslag 1810 2560 Alliernytt

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av Østre Sælemyr borettslag

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av 125 leiligheter i Østre Sælemyr borettslag. Med seg fra Allier Gruppen har de AOG Bygg, Monsen Elektro, AOG og Rørhab Bergen.

E.A. Smith har valgt AOG Bygg som totalentreprenør 1566 330 Alliernytt

E.A. Smith har valgt AOG Bygg som totalentreprenør

AOG Bygg blir totalentreprenør på «Ombygging og Rehabilitering av Bygger`n Rådal» på vegne av E. A. Smith. Med seg fra Allier Gruppen har de Anders O. Grevstad AS og Monsen Elektro AS. Prosjektet har oppstart rett etter sommerferien.

Bilde av hyttemodellen Sletthø
Ny totalentreprise for AOG Bygg 1920 823 Alliernytt

Ny totalentreprise for AOG Bygg

AOG Bygg er totalentreprenør på oppføring av hyttemodellen Sletthø for Boligkonsept, Dette er nybygg-hytte som bygges på Kvamskogen. Prosjektet hadde oppstart 28. juni og skal overleveres nøkkelklar til heldige hytteeiere om 14 uker. Jan Rune Velsvik er prosjektleder. Sammen med tømrerne Kornelius og Tuyen utgjør de kjerneteamet for totalentreprisen. -Det er kjekt å komme igang…

Bilde av Tina, ny voksenlærling hos Anders O. Grevstad
Ønsket ikke å sitte foran en PC hele dagen 2560 1920 Alliernytt

Ønsket ikke å sitte foran en PC hele dagen

Tina er ansatt som voksenlærling i Anders O. Grevstad. Etter kreative studier fant hun ut at hun ønsket en mer praktisk rettet jobb.

ventilasjonsanlegg nybygg
AOG styrker seg på ventilasjon 1920 2560 Alliernytt

AOG styrker seg på ventilasjon

Anders O. Grevstad styrker sin satsning på ventilasjon og har ansatt Anders Nygaard som ny fagansvarlig ventilasjon. I dette sommerintervjuet deler Magne Stunner, adm. dir i AOG og den nybakte fagansvarlige ventilasjon sine tanker om utviklingen innenfor faget, bærekraft og innovasjon.

Hallgeir Wiik er ny prosjektleder hos Anders O. Grevstad 1920 2560 Alliernytt

Hallgeir Wiik er ny prosjektleder hos Anders O. Grevstad

Hallgeir Wiik er ny prosjektleder i Anders O. Grevstad. Han er utdannet byggingeniør og har de siste 11 årene vært prosjektleder hos Tore Eide.

Teknikon styrker sin kapasitet innen prosjektering av brannsikring 200 200 Alliernytt

Teknikon styrker sin kapasitet innen prosjektering av brannsikring

Anne Katrine er ny prosjektingeniør i Teknikon. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Tore Eide som måtte melde oppbud i vår.

Eventyrlig vekst for Rørhab Bergen 2560 1920 Alliernytt

Eventyrlig vekst for Rørhab Bergen

Rørhab i Bergen ble startet i april 2013 i forbindelse med et rehabiliteringsoppdrag. – Det var 420 enheter som skulle bytte ut ventilasjonskasser foret med asbest. Det var en stor jobb, sier Henning Walle, daglig leder i Rørhab AS.

Bilde av Stein Erik Stordal ny prosjektleder i Anders O. Grevstad
Stein Erik Stordal er ny prosjektleder i Anders O. Grevstad 2560 1920 Alliernytt

Stein Erik Stordal er ny prosjektleder i Anders O. Grevstad

Stein Erik fra Tore Eide er ny prosjektleder i AOGs ettermarkedsavdeling. Han har 12 års erfaring med brannvern fra forskjellige stillinger.

Anders O. Grevstad blir markedsleder innen brannsikring 1920 2560 Alliernytt

Anders O. Grevstad blir markedsleder innen brannsikring

Ingeniørfirmaet Tore Eide AS har etter 40 år meldt oppbud. I den forbindelse har Anders O. Grevstad AS (AOG) akseptert å kjøpe deler av virksomheten av konkursboet Tore Eide. – Vi er glad for at sentrale nøkkelpersoner blir med videre til AOG og Allier Gruppen, sier Magne Stunner, adm. dir i Anders O. Grevstad.

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av Ortuvann borettslag 960 1280 Alliernytt

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av Ortuvann borettslag

Unik VVS blir totalentreprenør på rehabilitering av Ortuvann borettslag. Sammen med søsterselskap i Allier Gruppen skal de pusse opp badene og foreta rørbytter i borettslagets 266 leiligheter.

Ny fagansvarlig ventilasjon
Ny fagansvarlig ventilasjon 1920 2560 Alliernytt

Ny fagansvarlig ventilasjon

Anders startet sin yrkeskarriere hos Hauge og Sørensen Ventilasjon AS, hvor han etter fagbrevet som kobber- og blikkenslager jobbet som bas på både små og store ventilasjonsprosjekter. Jeg kjenner Anders som en aktiv og energisk person med mange gode menneskelige kvaliteter. han er over gjennomsnittet faglig engasjert og motivert, med ambisjoner om videre utvikling. Magne…

Opptur Ulriken
I samlet flokk mot toppen 1968 1968 Alliernytt

I samlet flokk mot toppen

Hver tirsdag , uansett vær og vind møtes kollegaer i Allier Gruppen for den ukentlige turen opp til Ulriken. Det har de gjort i nesten 10 år. – Vi har en virkelig god grunn hvis vi ikke stiller, sier Mette Gohs, økonomimedarbeider i Allier Gruppen og fast deltaker.

70 år med samarbeid 1920 2560 Alliernytt

70 år med samarbeid

AOG har lang erfaring fra å skreddersy rehabiliterings- og vedlikeholdsavtaler for kunder. Samarbeidet med UiB strekker seg helt tilbake til 1952.

Vekstambisjoner for Monsen Elektro 2560 1707 Alliernytt

Vekstambisjoner for Monsen Elektro

Monsen Elektro ble etablert i 1941 og er en av Bergens eldste elektriker-bedrifter. Den gang het selskapet Åge J. Monsen. I 2007 ble selskapet kjøpt av Magne Stunner og Inger Anne Rongve. I xx skiftet selskapet navn til Monsen Elektro.

Tevas er nå et heleid selskap i Allier Gruppen 1600 645 Alliernytt

Tevas er nå et heleid selskap i Allier Gruppen

I desember 2020 kjøpte vi 25 % av aksjene fra Tom C. Eide og 17 % av aksjene fra Pettersson og Gjellesvik AS (PG). Med økt eierandel blir selskapet enda tydeligere knyttet til konsernets virksomhet og utvikling.