Ny daglig leder i Tevas 2560 1707 Alliernytt

Ny daglig leder i Tevas

Eirik Fossmark Lohne er ny daglig leder i Tevas. Han kommer fra en stilling som daglig leder i Kaliber, et søsterselskap i Allier Gruppen.

-Jeg ser veldig frem til å arbeide med nye kolleger i Tevas og videreutvikle selskapets strategi.

Ny daglig leder i Kaliber 1750 1517 Alliernytt

Ny daglig leder i Kaliber

Knut Georg Flo er ny daglig leder i Kaliber. Han kommer fra en stilling som teknisk rådgiver i søsterselskapet Teknikon. Med denne tiltredelsen er han tilbake til selskapet hvor han startet sin karriere som rørleggerlærling, den gangen selskapet het VVS Bygg.

– Det er kjekt å være tilbake hvor min yrkeskarriere startet. Jeg ønsker å bidra med erfaring, kunnskap og min væremåte- og gleder meg til å komme ordentlig i gang.

Bare rør for Knut Georg 1750 1517 Alliernytt

Bare rør for Knut Georg

Han fulgte hjertet og valgte praktisk arbeid i stedet for studier og akademia. Knut Georg Flo har hatt 34 spennende år i arbeidslivet, der det meste har gått i rør. VVS-rådgiveren i Teknikon har den senere tid hatt hjemmekontor som så mange andre. I dette tilfellet på Nesttun, fem minutter unna arbeidsplassen.

Slik håndterer vi situasjonen – Lyngfaret 865 573 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Lyngfaret

I Lyngfaret borettslag totalrehabiliterer Anders O. Grevstad alle baderommene i 132 leiligheter og 3 hybler. Prosjektet hadde oppstart for ett år siden og skal ferdigstilles i mai 2020. Da Norge innførte de strengeste tiltakene i fredstid på grunn av korona-viruset, ble gode råd dyre for teamet i Lyngfaret.

Slik håndterer vi situasjonen – Kaliber 1920 2560 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Kaliber

– Arbeidshverdagen har blitt snudd opp ned. Det er spesielt å ikke kunne håndhilse på kunder, men i stedet trekke på seg engangsdresser, masker og hansker. Vi ser at planlagte og igangsatte oppdrag går sin gang. I privatmarkedet er folk forståelsesfulle og holder avstand. I proffmarkedet ser vi at det kan stoppe litt opp på…

Slik håndterer vi situasjonen – Sotra Rør 1440 1920 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Sotra Rør

– 13. mars delte vi bedriften i to grupper, som jobber skiftevis. Slik unngår vi å sette hele bedriften i karantene dersom én ansatt skulle bli smittet. Den daglige driften er krevende siden flere mindre jobber ble avlyst de første dagene. Vi måtte derfor sende permitteringsvarsel til alle ansatte den påfølgende uken. – De siste…

Slik håndterer vi situasjonen – Monsen Elektro 1862 1286 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Monsen Elektro

– Bortsett fra én avbestilling helt i starten driver vi stort sett som normalt, både i proff- og privatmarkedet. Så lenge både kunder og håndverkerne er bevisste går det fint. Ordretilgangen har vært stabilt god, og vi er nå i en situasjon hvor vi må leie inn folk i stedet for å permittere.

Hvordan er det å være lærling i korona-tid 2560 1707 Alliernytt

Hvordan er det å være lærling i korona-tid

Det er 30 lærlinger i Allier Gruppen i dag. Her forteller 4 lærlinger hvordan de opplever arbeidshverdagen etter at smittevernstiltakene ble innført.

Slik håndterer vi situasjonen – Skipet 1920 1280 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Skipet

Langs bryggekanten i Solheimsviken oppføres Skipet – et nytt og spennende utformet kontorbygg i massivtre. Her møter 8 fagarbeidere fra AOG på jobb hver dag – og det midt i koronakrisen.

Ekstra guts i krisetid 1772 1536 Alliernytt

Ekstra guts i krisetid

Det ble en hurtig omstilling for Knut Georg Flo da koronatiltakene ble innført.