Eventyrlig vekst for Rørhab Bergen 2560 1920 Alliernytt

Eventyrlig vekst for Rørhab Bergen

Rørhab i Bergen ble startet i april 2013 i forbindelse med et rehabiliteringsoppdrag. – Det var 420 enheter som skulle bytte ut ventilasjonskasser foret med asbest. Det var en stor jobb, sier Henning Walle, daglig leder i Rørhab AS.

Anders O. Grevstad blir markedsleder innen brannsikring 1920 2560 Alliernytt

Anders O. Grevstad blir markedsleder innen brannsikring

Ingeniørfirmaet Tore Eide AS har etter 40 år meldt oppbud. I den forbindelse har Anders O. Grevstad AS (AOG) akseptert å kjøpe deler av virksomheten av konkursboet Tore Eide. – Vi er glad for at sentrale nøkkelpersoner blir med videre til AOG og Allier Gruppen, sier Magne Stunner, adm. dir i Anders O. Grevstad.

Opptur Ulriken
I samlet flokk mot toppen 1968 1968 Alliernytt

I samlet flokk mot toppen

Hver tirsdag , uansett vær og vind møtes kollegaer i Allier Gruppen for den ukentlige turen opp til Ulriken. Det har de gjort i nesten 10 år. – Vi har en virkelig god grunn hvis vi ikke stiller, sier Mette Gohs, økonomimedarbeider i Allier Gruppen og fast deltaker.

70 år med samarbeid 1920 2560 Alliernytt

70 år med samarbeid

AOG har lang erfaring fra å skreddersy rehabiliterings- og vedlikeholdsavtaler for kunder. Samarbeidet med UiB strekker seg helt tilbake til 1952.

Vekstambisjoner for Monsen Elektro 2560 1707 Alliernytt

Vekstambisjoner for Monsen Elektro

Monsen Elektro ble etablert i 1941 og er en av Bergens eldste elektriker-bedrifter. Den gang het selskapet Åge J. Monsen. I 2007 ble selskapet kjøpt av Magne Stunner og Inger Anne Rongve. I xx skiftet selskapet navn til Monsen Elektro.

Tevas er nå et heleid selskap i Allier Gruppen 1600 645 Alliernytt

Tevas er nå et heleid selskap i Allier Gruppen

I desember 2020 kjøpte vi 25 % av aksjene fra Tom C. Eide og 17 % av aksjene fra Pettersson og Gjellesvik AS (PG). Med økt eierandel blir selskapet enda tydeligere knyttet til konsernets virksomhet og utvikling.

Prosjektgjennomføring under pandemi 1920 2560 Alliernytt

Prosjektgjennomføring under pandemi

I april 2020, én måned etter at Norge stengte ned, startet rehabiliteringen av 81 leiligheter på Slettebakken. AOG Bygg er hovedentreprenør.

Bestått FG-eksamen for Silje Skråmestø, AOG 2560 1920 Alliernytt

Bestått FG-eksamen for Silje Skråmestø, AOG

Etter fire intense undervisningsuker kunne Silje Skråmestø i september juble over bestått eksamen. Nå gjenstår 100 timers praksis, før hun kan kalle seg sertifisert sprinklerkontrollør.

Ny daglig leder i Tevas 2560 1707 Alliernytt

Ny daglig leder i Tevas

Eirik Fossmark Lohne er ny daglig leder i Tevas. Han kommer fra en stilling som daglig leder i Kaliber, et søsterselskap i Allier Gruppen.

-Jeg ser veldig frem til å arbeide med nye kolleger i Tevas og videreutvikle selskapets strategi.

Ny daglig leder i Kaliber 1750 1517 Alliernytt

Ny daglig leder i Kaliber

Knut Georg Flo er ny daglig leder i Kaliber. Han kommer fra en stilling som teknisk rådgiver i søsterselskapet Teknikon. Med denne tiltredelsen er han tilbake til selskapet hvor han startet sin karriere som rørleggerlærling, den gangen selskapet het VVS Bygg.

– Det er kjekt å være tilbake hvor min yrkeskarriere startet. Jeg ønsker å bidra med erfaring, kunnskap og min væremåte- og gleder meg til å komme ordentlig i gang.

Bare rør for Knut Georg 1750 1517 Alliernytt

Bare rør for Knut Georg

Han fulgte hjertet og valgte praktisk arbeid i stedet for studier og akademia. Knut Georg Flo har hatt 34 spennende år i arbeidslivet, der det meste har gått i rør. VVS-rådgiveren i Teknikon har den senere tid hatt hjemmekontor som så mange andre. I dette tilfellet på Nesttun, fem minutter unna arbeidsplassen.

Slik håndterer vi situasjonen – Lyngfaret 865 573 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Lyngfaret

I Lyngfaret borettslag totalrehabiliterer Anders O. Grevstad alle baderommene i 132 leiligheter og 3 hybler. Prosjektet hadde oppstart for ett år siden og skal ferdigstilles i mai 2020. Da Norge innførte de strengeste tiltakene i fredstid på grunn av korona-viruset, ble gode råd dyre for teamet i Lyngfaret.

Slik håndterer vi situasjonen – Kaliber 1920 2560 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Kaliber

– Arbeidshverdagen har blitt snudd opp ned. Det er spesielt å ikke kunne håndhilse på kunder, men i stedet trekke på seg engangsdresser, masker og hansker. Vi ser at planlagte og igangsatte oppdrag går sin gang. I privatmarkedet er folk forståelsesfulle og holder avstand. I proffmarkedet ser vi at det kan stoppe litt opp på…

Slik håndterer vi situasjonen – Sotra Rør 1440 1920 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Sotra Rør

– 13. mars delte vi bedriften i to grupper, som jobber skiftevis. Slik unngår vi å sette hele bedriften i karantene dersom én ansatt skulle bli smittet. Den daglige driften er krevende siden flere mindre jobber ble avlyst de første dagene. Vi måtte derfor sende permitteringsvarsel til alle ansatte den påfølgende uken. – De siste…

Slik håndterer vi situasjonen – Monsen Elektro 1862 1286 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Monsen Elektro

– Bortsett fra én avbestilling helt i starten driver vi stort sett som normalt, både i proff- og privatmarkedet. Så lenge både kunder og håndverkerne er bevisste går det fint. Ordretilgangen har vært stabilt god, og vi er nå i en situasjon hvor vi må leie inn folk i stedet for å permittere.

Hvordan er det å være lærling i korona-tid 2560 1707 Alliernytt

Hvordan er det å være lærling i korona-tid

Det er 30 lærlinger i Allier Gruppen i dag. Her forteller 4 lærlinger hvordan de opplever arbeidshverdagen etter at smittevernstiltakene ble innført.

Slik håndterer vi situasjonen – Skipet 1920 1280 Alliernytt

Slik håndterer vi situasjonen – Skipet

Langs bryggekanten i Solheimsviken oppføres Skipet – et nytt og spennende utformet kontorbygg i massivtre. Her møter 8 fagarbeidere fra AOG på jobb hver dag – og det midt i koronakrisen.

Ekstra guts i krisetid 1772 1536 Alliernytt

Ekstra guts i krisetid

Det ble en hurtig omstilling for Knut Georg Flo da koronatiltakene ble innført.