Korona
Til kunder og samarbeidspartnere
Slik håndterer vi situasjonen

Korona – til våre kunder og samarbeidspartnere

Korona – til våre kunder og samarbeidspartnere 1114 994 Alliernytt

Din trygghet er viktig for oss

Vi utfører oppdrag som normalt og følger de råd og veiledning som til enhver tid blir gitt av lokale- og nasjonale helsemyndigheter. Du som kunde kan være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å ivareta din og vår sikkerhet i disse dager.

Av hensyn til våre ansattes sikkerhet, utfører vi ikke arbeid hjemme hos privatpersoner som sitter i isolasjon eller som har hjemmekarantene. Unntak gjelder dersom det oppstår en situasjon som vurderes som kritisk. I slike tilfeller, eller i tvilstilfeller, avklarer vi hvilke risikoreduserende tiltak som skal iverksettes for at oppdraget/ befaringen kan utføres.

Ved kritiske situasjoner kan følgende kontaktes:

Unik VVS på tlf. 55 59 61 50
Monsen Elektro på tlf. 55 29 39 40
Sotra Rør på tlf. 56 33 61 50
AOG Bygg på tlf: 952 25 603

Retningslinjer

For å beskytte deg, våre ansatte, samt øvrige kolleger og deres familier har vi iverksatt følgende tiltak:

  • Vi følger gjeldende avstandregel, er grundig med håndvask og benytter antibac.
  • Servicebiler rengjøres flere ganger om dagen, med særlig fokus på innvendige-, og utvendige dørhåndtak, ratt og instrumentbord.
  • Verktøy og annet utstyr, maskiner og overflater vaskes av med såpe og vann eller tørkes av med antibac, av våre serviceansatte når vi er ferdige med oppdraget.

Oppdrag og befaring dersom du er i hjemmekarantene eller er i isolasjon

Har du avtalt oppdrag eller befaring, men har hjemmekarantene, sitter i isolasjon eller opplever symptomer på smitte, ber vi deg om å kontakte selskapet du har bestilt oppdraget hos, umiddelbart.

Har du fått påvist smitte eller har mistanke om smitte på det tidspunktet en av våre medarbeider har vært hos deg, ber vi deg også om å kontakte selskapet du har bestilt oppdraget hos, umiddelbart.

Vi ønsker å takke deg for all forståelse og tålmodighet i denne ekstraordinære situasjonen.