Velkommen til fagkveld!

Torsdag 15. februar inviterer vi styremedlemmer fra utvalgte borettslag til en uformell samling i Allierbygget. Målet er å vise hvordan vi kan bistå dere i deres ansvar for forsvarlig drift og vedlikehold av borettslagets bygningsmasse.

Vi satser på gode samtaler, god mat og god stemning.

Program

Hva kan du forvente på fagkvelden?

  • Vi ønsker velkommen og prater litt sammen med noe godt i glasset før vi skal spise.

  • Vi serverer pizza, øl og brus. Det blir også kort presentasjon av Allier Gruppen og av selskapene dere treffer på messen.

  • Etter maten er representanter fra hvert selskap tilgjengelig for spørsmål og hyggelig prat med hvert sitt messebord.

  • Kl.19.00 er det offisielle programmet for fagkvelden over, men dere er hjertelig velkommen til å bli lenger. For de som vil blir det omvisning hos Bad.no, Allier Gruppens nettbutikk, som har stort showroom i første etasje i Allierbygget.

HVORDAN KAN VI HJELPE?

Monsen Elektro

Monsen Elektro er en fremtidsrettet elektrikerbedrift i Bergen. De tilbyr LED-belysning, termografering, el-kontroll, og gunstige serviceavtaler som sikrer trygge og elektriske anlegg.

AOG

Anders O. Grevstad er en av Bergens eldste rørleggerbedrifter. De tilbyr rørleggertjenester,  tilstandsrapport, avfuktning av kjellerlokaler og ventilasjonstjenester.

AOG Bygg

AOG Bygg tilbyr alt av innvendig og utvendig bygningsarbeider og utskiftning av vinduer. De har vært totalentreprenør på rehabiliteringen av flere store borettslag.

Unik VVS

Unik VVS har mer enn 40 års erfaring fra borettslag, med et eget team som jobber med dette segmentet. De tilbyr blant annet sjekk av vann og avløpsrør, testing av vannkvalitet, og installering av varmepumper og berederrom.

Rørhab

Rørhab Bergen tilbyr alt innen rør-rehabilitering som filming, spyling og trasesøk. I tillegg tilbyr de røyktesting av avløp og rens av ventilasjon.

Tevas

Tevas er en totalteknisk entreprenør som tilbyr energikartlegging og hjelper dere med å velge og prioritere de riktige energireduserende tiltakene.

Her finner du oss

Adresse:
Midtunhaugen 13a
5224 Nesttun

Kommer du med bybanen er nærmeste stopp Nesttun. Da kan du spasere til Allierbygget, det tar ca. 10 minutter eller du kan ta buss nr. 16E fra Nesttun som stopper i Hardangerveien.

Er det vanskelig å finne frem?

Kontakt Mike Kristiansen
Tlf: 404 80 122

Jeg vil delta

Påmelding
Kryss av for å legge til ekstra deltakere
 

Ekstra deltaker

HVEM TREFFER DU?

Mike Kristiansen

mike@unikvvs.no
404 80 122

Helge Olsen

helge@unikvvs.no
478 84 747

Morten Nagelsen

morten.nagelsen@unikvvs.no
476 45 011

Eivind Lampe

eivind.lampe@tevas.no
995 71 330

Trond Bertelsen

trond.bertelsen@grevstad.no
924 05 598

Ole Haugstad

ole.haugstad@grevstad.no
904 05 785

Henning Walle

henning.walle@rorhabbergen.no
924 34 395

Audun Nygård

audun.nygard@aogbygg.no
934 38 310

Stig Andre Toresen

stig.toresen@monsenelektro.no
915 50 001

Allier Gruppen | Midtunhaugen 13a | 5224 Bergen