Bli med på årets sosiale happening – for en god sak!
Førstkommende lørdag, 18. november klokken 11.30 braker det løs i Allier-bygget!

Bli med på årets sosiale happening – for en god sak!

Bli med på årets sosiale happening – for en god sak! 2560 1292 Alliernytt

Førstkommende lørdag, 18. november klokken 11.30 braker det løs i Allier-bygget! Alle ansatte med venner, familie og samarbeidspartnere er invitert til å gjøre en innsats for fellesskapet til støtte for Kreftforeningen. — Vi byr på et døgn proppfullt av morsomme aktiviteter for både store og små, nyttige foredrag og bevertning til alle som vil være med, forteller initiativtaker Tore Haukås.

Et døgn mot kreft er Allier Gruppens versjon av Kreftforeningens Stafett for livet, og er faktisk det største arrangementet som er planlagt og gjennomført av en bedrift til inntekt for Kreftforeningen.

— Utover at vi får en anledning til å samles og hygge oss i hverandres selskap er målet å samle inn penger til kreftsaken. Det gjør vi etter inspirasjon fra Stafett for livet, men i stedet for å løpe i friluft er vår løsning at vi skal holde hjulene i gang på to ergometersykler og to tredemøller gjennom et helt døgn. For å klare det er vi helt avhengige at så mange som mulig melder seg til tjeneste, forteller initiativtaker Tore.

Og du trenger hverken være fartsfantom eller i superform for å bli med. Du melder deg på 10-minutters økter via vårt booking system og velger selv om du vil sykle på ergometersykkel i ditt tempo, eller løpe, rusle, sanse eller turne på tredemøllen.

Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn å bli med, og da kan du melde deg til så mange økter du ønsker.

Ønsker du å bidra uten å løpe eller sykle? Vipps valgfritt beløp til VIPPS NR: #507994

Hva er bakgrunnen for at du ønsket å dra i gang dette?

 — For min del handler det om å samle folk og vise støtte til de som enten er syke selv eller er pårørende til noen med kreft. Dessverre er kreft en sykdom de aller fleste av oss møter enten på den ene eller andre måten, sier Tore.

— I tillegg til å samle inn penger er tanken bak at vi skal holde tredemøller og ergometersykler i gang i ett helt døgn for å vise at det alltid er noen som er på banen for den som er syk.

 

Mannsdominert bransje

— Dette er et viktig arrangement for Allier Gruppen. Vi lever i en tid preget av dystre nyheter både internt i byggenæringen og ute i verden, da er det viktigere enn noen gang å vise at vi tar ansvar for fellesskapet og tar vare på det vi har sammen, slår kommunikasjonssjef Anette Fondevik fast.

Hele arrangementet finner sted i Allier-bygget. I tillegg til åpnings- og avslutningsseremoni, underholdningsinnslag gjennom hele døgnet, gaming-natt og matservering, stiller også Kreftforeningen opp med aktuelle foredrag.

— Vi jobber i en mannsdominert bransje og majoriteten av de som jobber i Allier Gruppen er menn. Vi er derfor ekstra opptatt av å informere om hvordan kreft rammer menn, og ikke minst oppfordre menn til å i større grad søke helsehjelp når noe ikke er helt som det skal.

Videre er det viktig at vi som arbeidsgivere, kollegaer og familie vet nok om hva det vil si å være rammet og hvordan vi best kan stille opp for de som trenger det. Det skal vi også få svar på denne dagen gjennom et eget foredrag for pårørende, forteller Anette.

Alle er velkomne!

 Arrangementet sparkes altså i gang med åpningsseremoni lørdag 18. november klokken 11.30, og så går det slag i slag helt frem til søndag klokken 12.00.

— Det er mange måter å bidra på. Du kan melde deg til sykkel- eller løpetjeneste eller vippse penger direkte, men det aller viktigste du kan gjøre er å dukke opp. Vi har lagt opp til at man kan komme og gå gjennom døgnet, så jeg vil oppfordre til å ta en titt på programmet og sette av noen timer når det passer best. Det viktigste er som nevnt at vi samles og viser at vi står sammen om noe som er større enn hverdagens utfordringer, avslutter Anette.

Se hele programmet og meld deg på her